Är du vår nya kvalitetskoordinator?

2016 är året då Villman & Co gör comeback. Vi var pionjärer inom färska, kylda livsmedel redan år 2000. Med facit i hand kan man konstatera att vi var för tidigt ute, men nu är tiden mogen. Under 2016 kommer vi att lansera ett sortiment av färska kylda side salads, såser och fonder. Produkterna kommer att säljas i samarbete med utvalda partners, och i dagligvaruhandeln under vårt eget varumärke PG & hans vänner. Vi bygger upp vår produktionsanläggning i Landskrona.

pg_bonsallad_quinoav_0094Att jobba med färdigmat i olika former ställer otroligt höga krav på hygien och produktsäkerhet, särskilt när man bara arbetar med rena råvaror och helt utan kemiska tillsatser och konserveringsmedel. Därför söker vi nu en kvalitetskoordinator till vår kvalitetsavdelning.

Du blir en viktig kugge i vårt team. Tillsammans med vår t.f. kvalitetschef bygger du upp och ansvarar för vårt kvalitetsarbete från grunden. På sikt ska du själv kunna ta över kvalitetsansvaret.

Arbetsuppgifterna kan till exempel innebära att dokumentera och implementera rutiner för grundförutsättningar, upprätta HACCP-planer, ta fram rutiner för spårbarhet, skicka och analysera prover, men också att vara en del i arbetet med att ta fram nya produkter och bistå med hjälp vid produktlanseringar. Innan 2017 är slut är vårt mål att vara certifierade enligt FSSC 22 000 och i detta arbete kommer du att få ett stort stöd från vår t.f. kvalitetschef.

Vi söker en person med eftergymnasial utbildning inom livsmedel eller kemi, och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin eller liknande verksamheter. Har du dessutom arbetat som kock är det ett plus.

Som person är du målmedveten, driven, noggrann, van att arbeta mot deadlines och beredd att hugga i där det behövs. Stort fokus kommer att läggas på dina personliga egenskaper och på din förmåga att omsätta teori till praktik, eftersom du kommer att arbeta i en liten organisation och mycket nära produktionen.

Tjänsten är heltid, tillsvidare och med tillträde omgående.

Vill du höra mer om tjänsten kontakta vår vd Per-Gunnar Hansson eller t.f. kvalitetschef Ulrika Sydmark. Din ansökan skickar du via formuläret nedan. Välkommen med din ansökan!

[ninja_forms_display_form id=”13″]